Michigan Street Corridor Plan Community Forum #4: Monday 10/29

Posted on Posted in Community News

Do you travel on Michigan Street? Monday, October 29th is the next Community Forum on the future of the Michigan Street Corridor. Everyone is welcome to attend. There are two identical sessions that day; the location and agenda information are below.

What: Michigan Street Corridor Plan Community Forum #4
Where: Grand Rapids Community College Applied Technology Center, 151 Fountain St NE
When: Monday, October 29, 2012. Two identical sessions: 4:00 – 6:00 and 7:00 – 9:00

Forum Agenda:

Session I
General Session: 4:05 – 4:25 (20 min)
Five Concurrent Breakout Sessions: 4:30 – 5:30 (60 min)
Report out: 5:35 – 6:00 (25 min)

Session II
General Session: 7:05 – 7:25 (20 min)
Five Concurrent Breakout Sessions: 7:30 – 8:30 (60 min)
Report out: 8:35 – 9:00 (25 min)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *